Παναγια Σουμελα Βερμιο : Dekapentaygoystos Plh8os Kosmoy Sthn Panagia Soymela Tima Thn Mana Twn Pontiwn Eikones Binteo Ellada Iefimerida Gr - Με κατάνυξη και τήρηση των μέτρων το φετινό προσκύνημα στο βέρμιο.

Παναγια Σουμελα Βερμιο : Dekapentaygoystos Plh8os Kosmoy Sthn Panagia Soymela Tima Thn Mana Twn Pontiwn Eikones Binteo Ellada Iefimerida Gr - Με κατάνυξη και τήρηση των μέτρων το φετινό προσκύνημα στο βέρμιο.. Σημειώνεται ότι το προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο βέρμιο ξεκίνησε το 1951, χρονιά που. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας της παναγίας. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Δόθηκε άδεια από τις κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην παναγία σουμελά στο βέρμιο, τελέστηκε.

Детская молитва богородице на греческом языке. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Παυλόπουλος προσήλθε στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας της παναγίας.

Zwntana Apo Thn Panagia Soymela Sto Bermio Or8odo3ia News Agency
Zwntana Apo Thn Panagia Soymela Sto Bermio Or8odo3ia News Agency from www.orthodoxianewsagency.gr
Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός. .στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού.

Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών.

Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. 15 αυγούστου 201315 αυγούστου 2013 mikrasiatisπρωτο θεμαno comment on λαμπρός εορτασμός στην παναγία σουμελά βερμίου. Δόθηκε άδεια από τις κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην παναγία σουμελά στο βέρμιο, τελέστηκε. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Με κατάνυξη και τήρηση των μέτρων το φετινό προσκύνημα στο βέρμιο. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών. Μητροπολίτης βεροίας, ναούσης και καμπανίας κ. Γεώργιος τανιμανίδης και ο πρωτοσύγκελλος της ιεράς μητροπόλεως βεροίας αρχιμ. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην παναγία σουμελά στο βέρμιο (φωτο). Προσκυνητές από όλο το κόσμο στο βέρμιο προσκυνητές από όλη την ελλάδα και από διάφορα μέρη το κόσμου και εκπρόσωποι ποντιακών ομοσπονδιών και σωματείων θα. Η πορεία ξεκινά από το γεφύρι αριστερά από το ξενοδοχείο βέρμιο στον αγ. Σημειώνεται ότι το προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο βέρμιο ξεκίνησε το 1951, χρονιά που.

Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Σημειώνεται ότι το προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο βέρμιο ξεκίνησε το 1951, χρονιά που. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών. Εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Το απόγευμα με τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της παναγία σουμελά.

O Eortasmos Toy Dekapentaygoystoy Sthn Panagia Soymela Sthn Kastania Hma8ias Sto Bermio Apopse H Litaneysh To Analytiko Programma Ka8hmerinh Enhmerwsh Gia Thn Kozanh Apo To 2001 Kozanh Kozanhs
O Eortasmos Toy Dekapentaygoystoy Sthn Panagia Soymela Sthn Kastania Hma8ias Sto Bermio Apopse H Litaneysh To Analytiko Programma Ka8hmerinh Enhmerwsh Gia Thn Kozanh Apo To 2001 Kozanh Kozanhs from media-eu.kozan.gr
Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. Δόθηκε άδεια από τις κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην παναγία σουμελά στο βέρμιο, τελέστηκε. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. 15 αυγούστου 201315 αυγούστου 2013 mikrasiatisπρωτο θεμαno comment on λαμπρός εορτασμός στην παναγία σουμελά βερμίου. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα.

Με πυξίδα τους πλέον τον πυξίτη ποταμό, και.

Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. .διοργανώνουν το προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, την δική μας παναγία, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Με ευλάβεια και κατάνυξη, αλλά και με τήρηση όλων των οδηγιών. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος ″παναγία σουμελά″ κ. Η εκκλησία κτίστηκε το 1951 από τους πρόσφυγες του πόντου. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Από τα πολύ παλιά χρόνια και από την «αετοφωλιά» της πάνω… «στου μελά», το όρος του πόντου, μέχρι και σήμερα, η «παναγία σουμελά» σταθερά αγαπά.

Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. .στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Το απόγευμα με τον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, ενώ ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας της παναγία σουμελά. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα.

Hma8ia Me Periorismoys Logw Korwnoioy O Eortasmos Toy Dekapentaygoystoy Sthn Panagia Soymela Kosmos Iefimerida Gr
Hma8ia Me Periorismoys Logw Korwnoioy O Eortasmos Toy Dekapentaygoystoy Sthn Panagia Soymela Kosmos Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. Σίγουρα, όμως, ξεχωρίζουν η παναγία της τήνου, η εκατονταπυλιανή στην πάρο, η παναγία η σουμελά στο βέρμιο, η παναγία στην υδρα, αλλά και η μεγάλη παναγιά στη θήβα. Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. Panagiasoumela #veroia #minitrip στις καταπράσινες πλαγιές του όρους βέρμιο, κοντά στο χωριό καστανιά, βρίσκεται η. Γεώργιος τανιμανίδης και ο πρωτοσύγκελλος της ιεράς μητροπόλεως βεροίας αρχιμ. Προσκυνητές από όλο το κόσμο στο βέρμιο προσκυνητές από όλη την ελλάδα και από διάφορα μέρη το κόσμου και εκπρόσωποι ποντιακών ομοσπονδιών και σωματείων θα. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού.

.στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία.

Εδώ, στο βέρμιο, στον ιερό χώρο της παναγίας σουμελά αυτή η γιορτή αποκτά κι έναν ιδιαίτερο σήμερα λοιπόν, και κάθε δεκαπενταύγουστο, τελούμε εδώ, στην παναγία σουμελά, και ιερό. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Βαδίζουμε στο φαρδύ πλακόστρωτο μονοπάτι, περνάμε δεξιά από την λιμνούλα και στην. «η παναγία σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Στην παναγία σουμελά του βερμίου χτυπάει κάθε χρόνο τον δεκαπενταύγουστο η «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Детская молитва богородице на греческом языке. See more of ή παναγία ή σουμελά on facebook. 4:24 greece videotv 5 778 просмотров.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama