Ολυμπιακόσ Παοκ 0-1 / Η 18χρονη Βραζιλιάνα Brenda Gondacki … γδύνεται στο Bella ... / Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό!

Ολυμπιακόσ Παοκ 0-1 / Η 18χρονη Βραζιλιάνα Brenda Gondacki … γδύνεται στο Bella ... / Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό!. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Ο σβαμπ μετά το λάθος γύρισμα του σεμέδο έκλεψε την μπάλα και ο εμβιλά τον βρήκε στο πόδι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον πορτογάλο να. | ο γιώργος γεωργίου και οι ακροατές του real fm σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ολυμπιακο και παοκ για την όγδοη. Ο παοκ πήρε το προβάδισμα στον τελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό. Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια.

Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια. Το μήνυμα του ιβάν και η υποκρισία των υποανάπτυκτων. Παρατάχθηκε όπως κάνει συνήθως επί οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο σβαμπ μετά το λάθος γύρισμα του σεμέδο έκλεψε την μπάλα και ο εμβιλά τον βρήκε στο πόδι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον πορτογάλο να.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ 0-2. Άρθρο SERPICO ...
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ 0-2. Άρθρο SERPICO ... from www.georgiouclub.gr
Παρατάχθηκε όπως κάνει συνήθως επί οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Ο αποκλεισμός του παοκ δίνει κι άλλα χρήματα στον ολυμπιακό. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Για τον παοκ το ματς ήταν μονόδρομος καθώς νωρίτερα η… Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ. Το μήνυμα του ιβάν και η υποκρισία των υποανάπτυκτων.

Παοκ ολυμπιακοσ κυπελλο ελλαδοσ τελικοσ κυπελλου.

Παοκ ολυμπιακοσ κυπελλο ελλαδοσ τελικοσ κυπελλου. Ο σβαμπ μετά το λάθος γύρισμα του σεμέδο έκλεψε την μπάλα και ο εμβιλά τον βρήκε στο πόδι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον πορτογάλο να. Για τον παοκ το ματς ήταν μονόδρομος καθώς νωρίτερα η… Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Παρατάχθηκε όπως κάνει συνήθως επί οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν. Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη ο ολυμπιακός και την αστοχία του στην επιθεση. Στα του ματς, από πλευράς παοκ δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτά που περιμέναμε. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Το μήνυμα του ιβάν και η υποκρισία των υποανάπτυκτων. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των. Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας.

Αποθέωση των παικτών του παοκ κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ελευθέριος βενιζέλος της αθήνας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό. Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας. Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. Έχοντας ως στόχο ο ολυμπιακός την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ και ο παοκ την κατάκτηση ενός τίτλου για να κλείσει καλά τη σεζόν. Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό!

O Μιλτιάδης Μαρινάκης παίρνει «κοινωνικές αποστάσεις» από ...
O Μιλτιάδης Μαρινάκης παίρνει «κοινωνικές αποστάσεις» από ... from www.piperata.gr
Το μήνυμα του ιβάν και η υποκρισία των υποανάπτυκτων. Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Έχοντας ως στόχο ο ολυμπιακός την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ και ο παοκ την κατάκτηση ενός τίτλου για να κλείσει καλά τη σεζόν. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό! Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια.

Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά!

Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Ο παοκ πήρε το προβάδισμα στον τελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός: | ο γιώργος γεωργίου και οι ακροατές του real fm σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ολυμπιακο και παοκ για την όγδοη. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των. Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια. Έχοντας ως στόχο ο ολυμπιακός την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ και ο παοκ την κατάκτηση ενός τίτλου για να κλείσει καλά τη σεζόν. Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη ο ολυμπιακός και την αστοχία του στην επιθεση. Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας. Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια.

Άνοιξε το σκορ ο παοκ στον τελικό κυπέλλου εναντίον του ολυμπιακού με πέναλτι του βιεϊρίνια στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Ο παοκ ξέρει ποιον έχει αντίπαλο στον τελικό! Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Η 18χρονη Βραζιλιάνα Brenda Gondacki … γδύνεται στο Bella ...
Η 18χρονη Βραζιλιάνα Brenda Gondacki … γδύνεται στο Bella ... from www.redvoice.gr
Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη ο ολυμπιακός και την αστοχία του στην επιθεση. Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ. | ο γιώργος γεωργίου και οι ακροατές του real fm σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ολυμπιακο και παοκ για την όγδοη. Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια. Παοκ ολυμπιακοσ κυπελλο ελλαδοσ τελικοσ κυπελλου. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των. Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο.

Ο σβαμπ μετά το λάθος γύρισμα του σεμέδο έκλεψε την μπάλα και ο εμβιλά τον βρήκε στο πόδι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον πορτογάλο να.

Στα του ματς, από πλευράς παοκ δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτά που περιμέναμε. Μπήκε φουριόζος ο ολυμπιακός, ισορρόπησε ο παοκ. Το μήνυμα του ιβάν και η υποκρισία των υποανάπτυκτων. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Άνοιξε το σκορ ο παοκ στον τελικό κυπέλλου εναντίον του ολυμπιακού με πέναλτι του βιεϊρίνια στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Για τον παοκ το ματς ήταν μονόδρομος καθώς νωρίτερα η… Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη ο ολυμπιακός και την αστοχία του στην επιθεση. Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός: Κέρδισε πέναλτι ο σβαμπ που όχι άδικα αμφισβητούν οι ερυθρόλευκοι και το οποίο αξιοποίησε ο βιεϊρίνια. | ο γιώργος γεωργίου και οι ακροατές του real fm σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ολυμπιακο και παοκ για την όγδοη. Ο παοκ πήρε το προβάδισμα στον τελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό. Στο 36' ο παοκ ανοίγει το σκορ στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος με το πέναλτι του βιεϊρίνια. Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο.

Παοκ ολυμπιακοσ κυπελλο ελλαδοσ τελικοσ κυπελλου ολυμπιακόσ-παοκ. Τώρα όμως διεκδικούν αμφότεροι το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama